Rezumatul Lunii Februarie

A trecut cu rapiditate şi cea de a doua luna a acestui an cu multe activităţi şi realizări de care suntem mândri.

În primul rând, pentru a scăpa de stresul acumulat în sesiune, studenţii au fost invitaţi la un Movie Night. Aceştia şi-au luat gândul de la examene, urmărind o comedie. Desigur, puţină distracţie nu putea să lipsescă, aşa că pentru iubitorii de muzică şi dans, am organizat o seară de karaoke, ţinută în Like Pub. Iar pentru a sărbători intrarea în cel de al doilea semestru, am realizat împreună cu cei de OSTL - Organizația Studențească "Traian Lalescu", Back to school party ce s-a ţinut în Heaven.

În data de 23 februarie, a avut loc UPoboT, concursul de robotică local, dedicat elevilor şi studenţilor din Timişoara. Maze a fost proba acestei ediţii, roboţii participanţilor parcurgând un labirint, iar câştigătorul fiind cel ce a realizat cel mai bun timp.

Tot în această lună, a avut loc Hash Code la INCUBOXX, unde participanţii şi-au testat abilităţile de programare şi muncă în echipă printr-o problemă modelată pe baza unei provocări reale de inginerie creată de cei de la Google.

Şi nu în ultimul rând, deschiderea Liga AC LABS a avut loc, cu prezentarea laboratoarelor şi începerea testărilor, urmând ca laboratoarele să se desfăşoare în următoarele luni.

De asemenea, urmează  o perioadă plină de proiecte, printre care cea de a cincea ediţie a concursului internaţional de robotică, RoboTEC, fiind urmat de Comoara Ligii AC și de noul hackathon al Ligii AC, UniHack.