Perioada cazărilor în căminele UPT

Procesul de cazare pentru anul universitar 2019 - 2020 se va desfășura în perioada 20.09.2019 - 26.09.2019, în intervalul orar 08:00 -18:00, la căminul în care ai fost repartizat. Rezultatele repartizărilor locurilor de cazare pentru studenții din anul I se vor putea găsi la avizierul din fața căminului 4C (str. Ion Vidu, nr.27), în data de 20.09.2019, începând cu ora 06:00.

Pentru a efectua procesul de cazare vei avea nevoie de:

  • o copie xerox după certificatul de naștere și una după cartea de identitate;
  • două (2) poze de tip buletin;
  • pentru copiii personalului didactic va fi necesară o adeverință de la locul de muncă al părintelui, vizată în prealabil de Inspectoratul Școlar.

În vederea achitării taxei de cămin, vei avea nevoie de un card bancar valabil. Această taxă constă în contravaloarea taxei de cămin aferente parțial lunii septembrie și integral lunii octombrie.

De asemenea, taxele aferente fondului de rulment al căminului se vor achita sub formă de cash. Această taxă este de aproximativ 100 de lei.

Un alt lucru important de menționat este că, în cazul în care opțiunea de cazare a fost bifată pe formularul de înscriere la facultate, studentul NU mai trebuie să depună o altă cerere de cazare la Direcția Socială a UPT (căminul 4C).