Liga AC susține Timișoara în cursa pentru Capitală Europeană a Tineretului 2020!

Timișoara este în finală pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2020! 

Liga AC susține Timișoara în cursa pentru Capitală Europeană a Tineretului 2020 fiind prezentă la evenimetul All the ZIP for YOUTH, cea mai mare reuniune de tineret din Timișoara, care are ca scop compilarea aportului fiecăruia dintre noi la candidatura orașului nostru, aflat în finala pentru Capitală Europeană a Tineretului în anul 2020.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este cea care a realizat aplicația de candidatură, aceasta fiind centrată în jurul principiului de participare a tinerilor. FITT a colectat opinii din partea tinerilor timișoreni și din partea organizațiilor de și pentru tineret din orașul de pe Bega pe baza unui studiu desfășurat în luna februarie a acestui an.

Pe lângă Timișoara, în finala competiție se află și Amiens (Franța), Chișinău (Moldova), Klaipedia (Lituania), Villach (Austria).

Aplicația a fost însoțită de scrisori de susținere din partea Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Consiliul Tineretului din România (CTR) și Minsterul Tineretului și Sportului (MTS).

Hai, Timișoara!