Competiții internaționale JA de antreprenoriat

Probabil că vă întrebați de la ce vine JA-ul din titlu. Ei bine, el vine de la Junior Achievement, o organizație nonprofit cu programe internaționale de educație adresate învățământului preuniversitar. Anul acesta, Junior Achievement organizează două Competiții Europene de Antreprenoriat; pentru studenți. Acestea sunt Business Plan Challenge și Company of the year. 

În cadrul acestor competiții, tinerii au șansa să-și dezvolte competențe antreprenoriale și să-și testeze ideile de business.

Participanții cu cele mai bune rezultate vor beneficia de premii în valoare totală de 25.000 EUR (burse de participare la Școala de vara Next Generation Leaders Forum, Ontario, Canada, august 2018). Echipa câștigătoare a finalei naționale se va califica și va participa la finala europeană a competiției - European Enterprise Challenge, iunie 2018, Riga, Letonia.

Din cadrul universităților se pot înscrie, în perioada 12-26 februarie 2018, mai multe echipe (fiecare formată din 2-6 studenți, 19-30 ani) sub îndrumarea profesorului coordonator ales. Informații despre procedura de înscriere la competiții, regulament și materialele de pregătit se găsesc AICI.

Nu mai sta pe gânduri, formează-ți echipa și înscrie-te! ;)