Campus Virtual

Știai că, atunci când ai intrat la facultate, ți s-a creat automat un cont pe Campus Virtual folosind adresa de email furnizată la admitere? Pe această adresă ți s-au trimis datele de acces, iar contul este valabil până la terminarea facultății, iar apoi și la master.

Dacă ai probleme legate de facultate sau de Campusul Virtual te poți adresa echipei de suport (echipă formată din cadre didactice) trimițând un mail la adresa suport@cv.upt.ro. În acest mail trebuie să îți treci numele, prenumele, secția și anul de studiu. Vei primi un răspuns în maxim o zi. Nu te adresa celor de la secretariat cu probleme legate de Campusul Virtual.

Este interzis să folosești contul de Campus Virtual al altui student, acest lucru poate fi considerat furt de identitate sau fals.

Campusul Virtual poate fi folosit pentru transmiterea individuală a rezultatelor de la examene sau a notelor pe activitate. Dacă apare vreo problemă pe parcurs cu notele, studentul ar trebui să se adreseze direct cadrului didactic de la curs sau laborator, deoarece aceștia încarcă notele pe platformă.

Dacă doriți să accesați Campusul Virtual de pe telefon vă puteți instala aplicația moodle și să introduceți link-ul următor https://cv.upt.ro/.

Prin folosirea de către cadrele didactice a Campusului Virtual, aceștia pot da examenul grilă direct pe această platformă, beneficiul studentului fiind acela de a-și afla nota imediat după finalizarea examenului.

 

Special pentru studenții la CTI:

Pe Campusul Virtual apar listele cu repartizarea studenților la opționale.

Pe Campusul Virtual studenții pot găsi materialele de la curs, de la laboratoare, catalogul cu notele, evidența prezențelor.

Dacă există studenți restanțieri la o disciplină și aceștia au doar examenul de susținut este absolut necesar să fie înscris la disciplină pe Campus Virtual pentru aflarea notelor. Dacă materia nu apare în lista de pe CV, se contactează suport@cv.upt.ro și se cere introducerea materiei respective. Dacă problema persistă, studentul se poate adresa direct titularului de curs.