Acceptă provocare și participă la Valeo Innovation Challenge 2018!

Acceptă provocarea și participă la Valeo Innovation Challenge 2018, competiția, desfășurată la nivel internațional, care încurajează tinerii să inoveze pentru a realiza mașina din viitor mai inteligentă, mai prietenoasă cu mediul , mai intuitivă și mai distractivă! 

Echipele formate din 2 până la 5 studenți (la alegere includ un profesor, fără a depăși numărul maxim) pot trimite propunerile lor pentru cele 3 categorii:

  1. electrificarea autovehiculului;

  2. autovehicule autonome;

  3. mobilitate digitală;

pe site-ul Valeo Innovation Challenge 2018 până în data de 30 martie 2018.

Competiția este structurată pe 3 etape. Prima fază presupune înscrierea la competiție, prezentarea proiectului sub formă de video mp4 (maxim 3 minute), o prezentare Power Point alcătuită din 5 slide-uri care cuprind alcătuirea echipei, problema identificată, soluțiile deja existente și propunerea inovației tehnice, termenul limită de înscriere pentru prima etapă fiind 30 martie 2018.

 

Pentru cea de-a doua fază vor fi alese 9 echipe din cele înscrise care vor avea la dispoziție 8 săptămâni să lucreze la proiectele lor. Echipele se vor bucura de sprijinul Valeo care este recunoscut pentru experiența și expertiza profesională a oamenilor de știință, designerilor, sociologilor și arhitecților săi.

 

În ultima fază echipele finaliste vor avea la dispoziție 5 minute pentru prezentarea proiectul final în fața juriului, după care va urma o sesiune de întrebări Q&A de 10 minute. La final juriul va selecta cele trei echipe câștigătoare și va acorda marele premiu, în valoare de 200.000 de Euro, pentru toate cele trei categorii.

Decernarea premiilor pentru cele 3 echipe câștigătoare va fi în data de 12 octombrie 2018, la Paris.

 

Totodată, echipele care se înscriu la concursul Valeo Innovation Challenge 2018 intră automat în extragerea desfășurată prin random.org din data de 20 aprilie, unde pot câștiga unul dintre cele 2 premii oferite de către Valeo Timișoara:

PREMIUL 1: Joc de societate Catan   

PREMIUL 2: Joc de societate Dixit

 

Pentru mai multe informații de actualitate, puteți accesa: site-ul oficial, pagina de Linkedin sau pagina de Facebook a companiei Valeo.