97 pentru POLI

”97 pentru Poli” este evenimentul care deschide seria acțiunilor dedicate aniversării a 97 de ani de la înființarea Universității Politehnica Timișoara. Ajuns la cea de-a treia ediție, acesta este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, în parteneriat cu Clubul Sportiv Asociația Alergotura.

Se va desfășura miercuri, 8 noiembrie 2017, între orele 12:00-16:00, la Baza 1 a Politehnicii. Aici, studenții și cadrele didactice ale universității vor parcurge 97 de tururi de stadion, câte unul pentru fiecare an de existență al Universității Politehnica Timișoara, subliniind astfel faptul că instituția a susținut dintotdeauna mișcarea și sportul, după principiul: ”Mens sana in corpore sano”.

Fiecare tur de pistă va avea un lider care va alerga ținând în mână steagul Politehnicii. Conform tradiției, primul lider de tur va fi chiar rectorul Universității Politehnica Timișoara, prof. dr. ing. Viorel-Aurel Șerban, urmând ca ultimul tur să fie asigurat de unul dintre prorectorii instituției.

Înscrierea liderilor de tur se face prin trimiterea unui e-mail la adresa sport.pentru.poli@upt.ro, care va conține următoarele informații:

  • Nume și prenume;
  • O scurtă poveste legată de tine și Politehnică;
  • Număr de telefon și adresă de e-mail;
  • Ora preferată pentru tur (între 12:00 și 16:00).