Atelierul Digital

Google Atelierul Digital revine în Universitatea Politehnica Timișoara. Aruncă o privire în culisele celui mai mare program de training de digital din România și află cum poți să îți creşti cariera sau afacerea.

Pe data de 30 Octombrie specialiștii Google vin la Timisoara să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

 Cum să realizezi o strategie pentru Social Media

 Elementele de bază ale unui website și optimizarea lui

 Cum setezi o campanie Google AdWords

Cursul de Luni, 30 octombrie 2017, va avea loc la Universitatea Politehnica Timisoara, Biblioteca UPT, Amfiteatrul K1, Etajul 2, intre 18:00 – 21:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și demonstrativ - este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezentă Elena Dobre, General Manager @Zarbi. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Politehnica Timisoara si Liga AC.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.