Înscrieri Hacking Health Hackathon

 

Vă invităm să vă înscrieți la Hacking Health Hackathon – un hackathon pe teme de sănătate organizat de către Smart Everything Everywhere (SEE) (inițiatorii GovITHub) împreună cu echipa de la Johnson & Johnson România pe 28-29 octombrie.

În cadrul Hacking Health Hackathon se vor aduce împreună profesioniști din domeniul sănătății, dezvoltatori și arhitecți de software, studenți şi tineri antreprenori din domeniul IT, care vor căuta ca împreună să genereze idei inovatoare și soluții software, aplicații și platforme cu impact asupra îmbunătățirii stării de sănătate a populației.

La finalul Hacking Health Hackathon, participanții vor fi invitaţi să prezinte prototipurile construite sau concepute să răspundă unor nevoi specifice ale sistemului de sănătate din ţara noastră. Vor fi alese trei echipe câștigătoare care vor primi fiecare câte 5.000 de dolari fonduri pre-seed pentru a-și dezvolta soluțiile și aplicațiile inovatoare pe parcursul următoarelor luni

Selecția participanților se va face în baza a 3 criterii: calificări profesionale și aptitudini tehnice, ideea de proiect transmisă odată cu aplicația, și interesul pentru domeniul e-health și/sau al sănătății.

Pentru a vă înscrie în competiție, completați formularul următor până în 22 octombrie. Transportul(fără zboruri) și cazarea vor fi acoperite pentru participanții din afara Bucureștiului. Organizatorii vor reveni cu mai multe informații în data de 15 octombrie.